web stats

Mascot Blueline


Användning:

 De nya adaptrarna är lämpliga för en mängd olika branscher och applikationer såsom laboratorieutrustning, datainsamling, test och mätningar, bioteknik, kalibreringsutrustning, monitorer, kommunikation och många fler.

Mascot BlueLine
Hitta och välj den produkt du behöver för att driva dina produkter från vårt breda utbud av nätaggregat och batterielminatorer, välj mellan plug-in och bords -enheter. Maskot strömförsörjning är pålitlig, kompakt och effektiv, med låg standby-effekt. De flesta modeller har ett brett utbud av effektvärden och erbjuder ökad flexibilitet med AC- och DC-kontaktalternativ.

De nya adaptrarna är lämpliga för en mängd olika branscher och applikationer som laboratorieutrustning, datainsamling, tester och mätningar, bioteknik, kalibreringsutrustning, bildskärmar, kommunikation och många fler.

Bords modeller (desktop)
Välj mellan över 30 stationära modeller från 6W till 135W som täcker alla standard DC-utspänningar. Med CEC-kompatibla och medicinskt godkända versioner också tillgängliga kan vi leverera konkurrenskraftigt prissatta enheter för att matcha behoven i din applikation.

Väggadapters (Plugin)
Våra pålitliga och robusta väggadapters (batterielminatorer) är godkända för användning över hela världen, uppfyller internationella säkerhets- och EMC-godkännanden och stöder standardspänningar för nätspänningar och väggkontaktformat. Tuffa och tysta, de kommer att leverera en livstid av effektiv service

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English