web stats

DC-Kablage, Kontaktdon

DC-strömkontakter
Ett brett utbud av DC-strömkontaktdon

DC-kontakter 

DC-kontakter används ofta för spänningsmatning i svagströmsutrustningar upp till 40V, 5A. Utmärkande är att kontakten är rund, med ena polen i ytterhöljet och andra polen i centrumhålet. Kontakten finns idag i flera storlekar, där man anger centrumhålets diameter och kontaktens ytterdiameter, t. ex 2.1mm resp 5.5mm.
Strömkällor varierar kraftigt i storlek, spänning, ström och medan enheterna de driver är ännu mer olika i sina elektriska krav.
Många strömkontakter och uttag erbjuder tekniska funktioner som dragavlastning, vattenbeständighet IP-klassade.

DIN-3/4 pol 
miniDIN 10mm (KPPX-4/3P) Kontaktdons serie : R7B

USB
Vilka USB kontakter finns?
De vanligaste är kontakt typ A, som pluggas in i datorn, typ mikro B, som finns i många mobiler och andra mindre prylar, samt typ C som finns i nyare mobil- och datormodeller. Usb C är nyast och har störst framtidspotential. Med usb C slipper du också tänka på att vända kontakten rätt, den kan pluggas in åt båda håll.

Koaxiala kontakter/ adpters 
SMA, UHF och BNC, 
T-stycke, I-stycke och L-stycke

Relaterade produkter:
Apparatuttag för motorfordon IP 67, Strömuttag, Chassidon, Kopplingsuttag, DC-propp med Låsanordning, Kabelhylsdon med Kabel, Strömuttag, Panelmontering, Nätaggregatskontakt

Relaterade kategorier: 
Det finns tusentals olika strömkontakter tillgängliga. Vi levererar ett brett sortiment av både allmänna och specialiserade strömkontakter och kompatibla tillbehör som adaptrar, förlängningar, splitter och kabelkontakter, kopplingar, skarvdon .

Relaterade produkter: 
Vi erbjuder ett brett utbud av DC-strömkontaktdon, Nätaggregatskontakter, Strömuttag Panelmontering, DC-plug

Kvalitetsstandarder:
Våra DC-kontakter, uttag och tillbehör överensstämmer med CE och RoHS kvalitetsstandarder.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Svenska English